money_off 5%:n alennukseen ensimmäisestä tilauksesta money_off
local_shipping Ilmainen Toimitus Yli €80 local_shipping
monetization_on 30 Päivän Palautusoikeus monetization_on
flight Nopeat Toimitukset flight
local_shipping Halvin Hinta Takuu local_shipping

Etusivu

Yksityisyyssuoja

Automaattinen tiedonkeräys ja tunnistetietojen käsittely

Verkkopalvelu on kaikille avoin eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Verkkopalvelussa on myös kirjautumista vaativa osio, jonka käyttäminen edellyttää henkilötietojen luovuttamista. Verkkopalveluun rekisteröityneistä käyttäjistä kerätään sen käyttämisen sekä maksupalveluiden toteuttamiseksi tarvittavia henkilötietoja. 

Verkkopalvelun käytön yhteydessä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa verkkopalvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista, palvelusta poistumissivuista tai muista vastaavista seikoista. Henkilötietoja ei kerätä, mikäli verkkopalvelua selataan rekisteröimättömänä. Rekisteröityneen käyttäjän käyttäessä Verkkopalvelua tietoja ei kerätä yksilöintitarkoituksessa. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla voi olla käytössä Google Analytics tai muu vastaava palvelu. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/ 

Tunnistetiedot talletetaan verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja käytön varmistamiseksi sekä kehittämisen ja markkinoinnin tueksi. Vain edellä mainittuja tehtäviä hoitava henkilöstö voi tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa käsitellä tunnistetietoja. Tunnistetietoja ei ilmaista tai luovuteta sivullisille muutoin kuin laissa erikseen säädetyissä tilanteissa. 

Palautteen, yhteydenottopyynnön tms. voi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta. Jos palautelomakkeella tai sähköpostilla lähetettyyn palautteeseen halutaan vastaus, tulee palaute lähettää yhteystiedoilla varustettuna. Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt viestit arkistoituvat palveluun.

Henkilötietoja sisältävää palautetta lähettävän on syytä huomioida, että suojaamattomana lähetetyn palautelomakkeen tai sähköpostiviestin tietoturva on heikko, eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida tällöin täysin varmistaa. Tämä on syytä huomioida erityisesti yksityisyyden kannalta arkaluonteisten tietojen osalta.

Rekisterin ylläpitäjänä toimii verkkopalvelun haltija.